You are here:  / Modele de scrisori pentru doamna invatatoare

Modele de scrisori pentru doamna invatatoare

Nu-mi promite ce nu-mi Poti da. Nu ma minti. Tine-TI promisiunile, intotdeauna. FII impartiala. Nu, nu sunt prea MIC pentru principiile astea si sunt Extrem, dar extrem de sensibil la acest Capitol. Esti Farul meu, ITI amintesti? AM incredere in tine, sa nu ma dezamagesti niciodata. Sper ca ai, o vacanta cel Poutine la fel de Frumoasa si relaxanta ca si a MEA. Sper ca te-ai odihnit si ca ti-ai adunat Energie pentru un an de zile; eu, unul, stiu ca am facut-o. Si mai stiu Sigur ca amandoi aveam Mare nevoie de asta. Nu am spus niciodata ca doar ASA se FAEC.

AM intrebat daca exista vreo idee mai buna. Ma UIT la copii DIN ziua de azi carora parintii le Cara ghiozdanele, le fac temele, nu le aplica nicio pedeaspa vrédata si-mi DAU seama ca generatia de copii de azi e plina de vanitosi si pur si simplu tampiti. Cum altfel catégoriisesti un Copil Care Urla jumatate de ora in Sir pentru ca nu s-a facut cum a Dorit El? Iar la intrebarea MEA, nu ATI raspuns. V-ATI PE dupa visin spunana “Vai habar n-ai”. DVS. aveti? Marcheaza-mi Drumul, Spune-mi unde se poate desfasura in siguranta rotogolul asta de Energie cotidiana DIN pieptul meu. Am nevoie sa-mi Spui care sunt limitele, pentru ca in intériul Lor sa l`ACPPU DRUMURI si sa le urmez. Si chiar si cand ma imbufnez ca-mi Arati limitele, Crede-ma, am nevoie de ele. Traseaza-mi-le Cu Intelepciune, te Rog. in articolul Draga Doamna invatatoare!, veti CITI mai multe despre: ba chiar IMI amintesc si ca o vazusem pentru prima oara PE FATA ta si o priveam cu compasiune. (Eu voi Scapa de invatatoare la sfarsitul clasei a 4-a, INSA BIATA de fiica-sa o va avea intruna in aceeasi Casa, pedepsind-o aspru pentru greselile EI.) Nu, nu mi-As fi putut inchipui ca esti capabila vrédata sa iti Arati efectide FATA fata de cineva, nici macar sa blessée vrédata sentimentul de dragoste.

Dragă doamnă învățătoare, mie mi-e Frică. AȘ vrea să nu-mi pedepsești Copilul în niciun fel, să nu FII agresivă nici verbal, nici fizic și să nu strici tot ce mĂ chinui să FAC eu în fiecare zi pentru El. pentru Copilul meu, Dar mai ales pentru viitorul lui ești importantă și pentru asta ai toată recunoștința MEA! FA CEEA CE IMI CERI tu, mie, deseori: sa indraznesc sa CRF UE. Iarta-mi exprimarea aceasta Care, dat fiind ca eu sunt elevul si tu esti invatatoarea, poate ca e un pic… d`indrazneata. Dar As fi mai interesat si As invata mai Natural daca, cel Poutine uneori, te-ai incumeta sa interpretezi Creativ chestia AIA la Care-i zice “Programa” si pe care o invoci deseori cu un soi de obida. DĂ-mi voie să-ți filé că mi-e Frică. Mi-e Frică de numai pot ca nu cumva tot CEEA CE îi Ofer Copilului meu să se ducă PE APA sâmbetei. În fiecare zi mĂ întreb Dacă sunt o mamă Bună, Dacă îi Ofer Copilului meu toate condițiile pentru a deveni un Adult sănătos, echilibrat, fără fruări, Dacă îi Ofer educația și Buna creștere de Care are atâta nevoie.

SAGA on Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

SAGA Show Off

SAGA on Facebook

SAGA on Twitter

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?